Logo Vastgoedplus

Vastgoedplus

1 locatie
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

8.9

Zeer goed

Gebaseerd op 47 reviews

66 influencer score

47 beoordelingen
Straf
Glenn C.
Boechout
gehuurd

Ik ben heel tevreden over Vastgoedplus. Alles is heel goed verlopen. Er was een zeer goede communicatie. Verder werd ik ook heel goed geïnformeerd over het pand. Helemaal niks op aan te merken dus.

Zeer goed
Jacques S.
Kontich
verhuurd

De samenwerking met Vastgoedplus is perfect verlopen! Ze hebben de beste foto’s gemaakt van het pand en hebben de meest correcte en stille huurders gevonden die we ooit hebben gehad. Ik ben zeer tevreden over Gilles, die heel correct werkt en ook alles wat ik hem vroeg bijna meteen in orde bracht.

Superieur!
Bob L.
Duffel
verhuurd

Zo goed als alles is goed verlopen tijdens mijn samenwerking met Vastgoedplus. Ik kreeg perfecte ondersteuning en er werd altijd duidelijk gecommuniceerd.

Klasse
Merlijn B.
Sint-Katelijne-Waver
verhuurd

Vastgoedplus heeft alles heel snel geregeld. De communicatie was ook altijd snel en duidelijk, en ik wist altijd welke documentatie ik moest aanbrengen. Na een probleem met de eerste huurders heeft Jelke voor mij meteen een tweede huurder gevonden waardoor ik geen enkele maand zonder huurder heb gez...Lees alles

Zeer goed
Ahmad M.
Duffel
gehuurd

Dit was de tweede keer dat we met Vasgoedplus hebben samengewerkt en het was weer fantastisch! We zijn echt kei tevreden van Gilles, hij heeft ons goed verder geholpen door goed te communiceren.

Perfect!
Jennifer D.
Antwerpen
gekocht

Ik was heel tevreden over Vastgoedplus, Jente heeft mij echt uitstekend verder geholpen, ze stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Elke telefoon nam ze ook gewoon op, ze heeft zelfs veel moeite gedaan zodat ik mijn woning voor een tweede keer nog kon bezichtigen wat ik zeer mooi vond. Ze...Lees alles

Prima
Lutgarde J.
Sint-Katelijne-Waver
gehuurd

Op vlak van communicatie kon ik altijd rekenen op mijn makelaar bij Vastgoedplus. Ik kreeg telkens een snel en helder antwoord waardoor alle informatie zeer duidelijk was. Ook verliepen de afspraken telkens correct en op tijd. Ik ben alvast zeer tevreden en geef ze daarom ook een mooie 9!

magnifiek!
Ludo S.
Duffel
gehuurd

Ik heb een hele goede ervaring met Vastgoedplus en alsook met mijn makelaar Gilles. Wat een topservice! Alles verliep vlekkeloos, nergens klachten over. Zowel de communicatie als de afspraken werden altijd goed nagevolgd. Kortom, ik ben zeer tevreden over Vastgoedplus!

Voortreffelijk
Mario C.
Duffel
gehuurd

Het is allemaal goed verlopen bij Vastgoedplus. Gilles heeft zijn best gedaan hoewel we van in het begin hadden aangegeven dat we alles in verband met de nutsvoorzieningen zelf gingen regelen, kregen we toch enkele mails van hun partner. Dat onze keuze niet gerespecteerd werd hierin vinden we best ...Lees alles

Superieur!
Kenny V.
Antwerpen
verkocht

Alles is heel goed geregeld, alles wordt gedaan volr Je echt top top top top

Excellent!
Thomas D.
Kontich
verkocht

Bedaaaaaaaaaaaaaankt - was top!

Knap
Emmanuel G.
Duffel
verkocht

Ik heb geen opmerkingen of klachten, dus over het algemeen zijn mijn ervaringen met Vastgoedplus positief. Alles is heel snel en vlot verlopen dankzij Jelke.