Logo Solvas Groep

Solvas Vastgoed

3 locaties
1 BIV makelaar
Header

value

Header

value

Header

value

8.7

Zeer goed

Gebaseerd op 22 reviews

55 influencer score

22 beoordelingen
Prima
Peter D.
aalter
gehuurd

vlug beslist dat ik mocht huren zeer vriendelijke ontvangst van Ellen en Yuksel vriendelijke groeten Peter

Voortreffelijk
Job Talent NV /.
Aalter
gehuurd

We hebben helemaal geen klachten over Solvas Vastgoed. Ellen heeft alles correct op mail gezet waardoor de communicatie vlot verlopen is en alles netjes afgehandeld is kunnen worden.

Super!
Yari G.
Gent
gehuurd

Wat een superviendelijk kantoor! Dit is mijn eerste woning waarnaar ik verhuis, dat is allemaal natuurlijk superspannend. Ik had 101 vragen, die ik allemaal kon stellen zonder me gespannen te voelen. Ik was op mijn gemak, ze hielpen mij altijd zeer vriendelijk verder en ze kwamen totaal niet pusheri...Lees alles

Buitengewoon!
Gianni V.
Sint-Maria Aalter
gehuurd

Het is de tweede keer dat ik via Solvas Vastgoed een pand vind om te huren dus in het algemeen ben ik heel content. Yüksel is altijd vriendelijk en doet wat hij moet doen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Knap
Noël N.
Aalter
verhuurd

Het is de eerste keer dat ik in contact kwam met een makelaar, ik ben er zeker onder de indruk van want ze hebben me goed verder geholpen met de administratieve zaken en ze zijn ook altijd heel vriendelijk!

Straf
Elke M.
Aalter
verhuurd

Vriendelijk, zeer communicatief, snelle afhandeling. Heel tevreden over makelaar!

Super!
Kimberly F.
Aalter
gehuurd

Wij zijn heel tevreden van Solvas Vastgoed , echt waar !! Van in het begin zijn we goed ontvangen geweest door Yüksel en is er altijd open gecommuniceerd geweest. Van alles kregen we een bevestiging. We konden het zeker ook appreciëren dat we snel afspraken konden maken en dat deze ook altijd werden...Lees alles

Zeer goed
Simon R.
Aalter
gehuurd

Een heel vlotte samenwerking met Yuksel. Hij is heel vriendelijk en gaat op een professionele manier te werk. Het was zeker een positieve ervaring. Ik vond dat er zeer goed gecommuniceerd werd naar mij toe, ik werd steeds van alles op de hoogte gehouden. Ook was Yuksel steeds gemakkelijk bereikbaar ...Lees alles

magnifiek!
Nicolas R.
Maldegem
gekocht

Julie De Baere heeft ons perfect en deskundig begeleid van begin tot einde. Altijd bereikbaar en super vriendelijk !

Straf
Sven K.
Adegem
gehuurd

We hebben in het verleden ook al met Solvas samengewerkt en dat verloopt heel vlot. Via de eigenaar van het pand waren we bij Amber terecht gekomen.

Straf
Sabine D.
Eeklo
gehuurd

Ik ben zeker tevreden over de dienstverlening van Amber, ze heeft ons zeker en vast goed verder geholpen en stond altijd paraat om onze vragen te beantwoorden!

Klasse
Pascal D.
Maldegem
gehuurd

Alles is goed verlopen ze zijn altijd heel vriendelijk geweest en alles is heel rap gegaan!