Logo Knokke Homes

Knokke Homes

2 locaties
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.3

Uitstekend

Gebaseerd op 40 reviews

90 influencer score

40 beoordelingen
Klasse
Fernand M.
Knokke-Heist
verhuurd

Ik ben zeer tevreden over Knokke Homes. Ze hebben alles goed geregeld, degelijke kandidaten voorgesteld en de betaling is pas opgestuurd nadat alles perfect in orde was. Ik heb met meerdere mensen in het team kunnen samenwerken en dit was altijd oké, iedereen was vriendelijk en bereikbaar. Als ik no...Lees alles

Prima
Knokke-Heist
verhuurd

Mijn samenwerking met Knokke Homes is goed verlopen. Ze zijn altijd heel vriendelijk geweest en het appartement was vlot verhuurd. Ik vind het ook belangrijk dat ze luisteren naar wat ik wou en ze hebben dat heel goed gedaan. Ik ben zeer tevreden!

Uitmuntend!
Serge B.
Knokke-Heist
verkocht

Knokke Homes verdient zeker een 10! Ik vond de persoonlijke kant van het bedrijf top! Er werden ook meteen duidelijke afspraken gemaakt die goed zijn nagekomen. Daarbij werd alles ook snel gedaan wat zeer aangenaam was!

Impeccable
Maurits R.
Knokke
verkocht

Knokke Homes heeft knap werd geleverd. Mijn appartement is op 1 dag verkocht door Alexander. Ik heb het bijzonder geapprecieerd dat hij een hogere schatting maakte dan wat ik oorspronkelijk had verwacht. Hij heeft gezorgd voor een zeer vlot proces, van begin tot einde.

In orde
Sofie Decock F.
Knokke-Heist
verkocht

De samenwerking met Knokke Homes is goed verlopen, zelf al had ik toch wel meer feedback verwacht tijdens het proces. Pétrus was wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Excellent!
Axel P.
Knokke-Heist
gehuurd

Le meilleur Service a KNOKKE !!! Ich weiß nicht was ich noch sagen soll. Bin sehr zufrieden!!

Middelmatig
Joseph B.
Knokke-Heist
verkocht

Knokke Homes had een vriendelijke service en ze waren ook altijd goed bereikbaar. Als er vragen waren werden die ook onmiddellijk beantwoord. Toch hadden we het gevoel dat de makelaar meer opkwam voor de koper dan voor ons (de verkoper), omdat hij de koper persoonlijk kende.

Top
Claire S.
Knokke-Heist
gehuurd

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Knokke Homes, Nathan is altijd super vriendelijk en helpt mij altijd verder met al mijn vragen!

Eersteklas!
Dimitri D.
Knokke-Heist
gehuurd

Uitstekende agence, heel vertrouwelijk, correct team!!! Zou ik echt aan iedereen aanraden!!!

Prima
Lucie D.
Knokke-Heist
verhuurd

Ook de totale service en het behulpzaam en vriendelijk personeel, zijn een groot pluspunt!

Perfect!
Dorothea L.
Knokke-Heist
gehuurd

Nathan getuigt van een heldere aanpak, vriendelijk en betrokken, reageert snel op onze vragen en noden. We zijn uiterst tevreden van Nathan. hr en mvr Mannes-Lagae.

Super!
Paul K.
Knokke-Heist
verkocht

Niet twijfelen! Steeds een totale service door competente en vriendelijke mensen.