Logo Immo VL

Immo VL

5 locaties
7-10 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

8.6

Zeer goed

Gebaseerd op 80 reviews

58 influencer score

80 beoordelingen
Degelijk
Shari N.
Beringen
gekocht

We zijn niet super tevreden over het verloop van de aankoop. In begon verliep alles heel goed. We vonden dat we wat weinig ondersteuning kregen, en dat de makelaar meer de kant koos van de projectontwikkelaar in plaats van de onze, dus dat vonden we jammer.

Teleurgesteld
Rani B.
Balen
gekocht

We hebben. Samen gewerkt met Immo vl maar hij heeft mij een paar dingen niet verteld en was er niet bij bij de overdracht

Schitterend!
Dilek D.
Heusden-Zolder
gekocht

Kelly Ven was zeer vriendelijk ook behulphzaam. Alles is super vlot en goed verlopen.

Knap
Bart H.
Geel
gekocht

De samenwerking ging altijd best vlot. We kregen altijd snel antwoord op onze vragen en men was steeds zeer bereikbaar. Er zijn nog wat onduidelijkheden, maar dit wordt uitgeklaard.

Fantastisch!
Testelt
verkocht

Dieter onze makelaar heeft ons van bij het begin tot het einde bij gestaan zelfs nu we al zes weken in ons nieuw appartement wonen kunnen we nog op hem rekenen als we met een vraag zitten. Zelfs als we hem niet kunnen bereiken zal hij later altijd terug bellen,dus voor ons een makelaar die er is voo...Lees alles

Klasse
Tanya C.
Kasterlee
gekocht

Jullie zijn zo een vriendelijke mensen, geen enkele vraag is te veel. Wij zijn altijd heel goed verder geholpen. Ik kan jullie zeker aanraden bij iedereen.

Knap
Stefan V.
Scherpenheuvel-Zichem
gekocht

De samenwerking met Immo VL verliep goed. We werden meteen geholpen met al onze vragen en konden steeds terecht bij onze makelaar. Ik raad Immo VL zeker aan.

Voortreffelijk
Herentals
verkocht

Nathalie Engelen heeft mij 2 jaar lang bijgestaan in de verkoop van een appartement waar door een verontreinigde bodem en sanering werken het pand moeilijk te verkopen was. Nathalie was op elke moment bereikbaar en heeft door haar kennis alles tot een goed einde gebracht. Bedankt!

Degelijk
Testelt
gekocht

Alles werd op de lange baan geschoven. De communicatie was echt niet goed. Ik raad deze makelaar zeker en vast niet aan.

In orde
Levin K.
Tessenderlo
gekocht

Het immokantoor Immo VL en de makelaar Kris hebben me goed verder geholpen. Ik heb geen klachten, allemaal goed verlopen.

Voortreffelijk
Christophe D.
Kasterlee
gekocht

Het was een hele fijne ervaring. Nathalie was altijd heel duidelijk en ze reageerde heel snel. Ze was ook heel transparant in haar communicatie.

Prima
Jenthe V.
Balen
gekocht

Hele vlotte samenwerking gehad met Dennis. We hebben hier enkel positieve feedback over te geven.