Bome

1 locatie
1 BIV makelaar
Header

value

Header

value

Header

value

9.3

Uitstekend

Gebaseerd op 11 reviews

91 influencer score

11 beoordelingen
Eersteklas!
Diego A.
Assenede
gehuurd

Super lieve en sociale vrouw die haar vak kent. Altijd bereikbaar en bij vragen geen gebrek! Zeker een aanrader! Super content van onze nieuwe woonst!

Voortreffelijk
Annelies A.
Eeklo
gekocht

Stefanie, zij heeft dit super gedaan en is een super professioneel persoon. Voor mijn gedacht heeft ze dit prachtig voor elkaar gekregen.

Knap
Fran V.
Adegem
gehuurd

Het is zeker goed gegaan met het immokantoor Bome. Ik heb geen werkpunten te vermelden, het is vlot verlopen.

Voortreffelijk
Lisa V.
Maldegem
gekocht

Stefanie was heel vlot in omgang Ze gaf duidelijke en correcte informatie. Het was een aangename samenwerking.

Super!
Axelle V.
Oudenburg
verkocht

Stefanie volgt alles super goed op en is altijd bereikbaar indien er vragen of onduidelijkheden zijn. Een betere makelaar kon ik me niet wensen

Superieur!
Ezgi O.
Oosteeklo
gekocht

Stefanie is heel vriendelijk en stipt. Ze antwoordt altijd heel erg snel op onze vragen.

Knap
Maïté V.
Maldegem
gekocht

We waren supertevreden over de samenwerking met Stefanie. Ze was transparant ,eerlijk, en heel open in haar communicatie!

Top
Joeri V.
Eeklo
gehuurd

Heel vriendelijke en efficiënte makelaar. Goede responstijd en vriendelijke en professionele communicatie. Stefanie heeft me uiterst goed en professioneel geholpen.

Klasse
Céline B.
Eeklo
gehuurd

Zeer correct en to-the-point. Het was fijn dat de makelaar veel van het werk overnam . Dit maakte het heel gemakkelijk voor mij.

magnifiek!
Sophie S.
Bassevelde
gehuurd

Alles is zeer goed verlopen. Ik moet zeggen ik heb de maandag gebeld naar Stefanie, woensdag mocht ik al gaan kijken en de week erna was alles al in kannen en kruiken. Ik ben echt heel content!

Knap
Lindsy T.
Eeklo
gehuurd

Mijn ervaring bij Bome was echt super goed! Stefanie is heel vriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Ze gaf ook altijd zeer goede en correcte uitleg.

Opgelet:

De makelaar beslist steeds welke reviews wél en welke reviews er niet automatisch gepubliceerd mogen worden. Hierdoor zijn mogelijks niet alle reviews publiek beschikbaar.